BURSA / NİLÜFER - Meral-Muammer Ağım Ortaokulu

May

Geçen haftanın en temiz sınıfı 8-E olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Kardeş okulumuz Romanya Köstence Şcoala Gimnaziala Nr.8 Ortaokulu müdürü ve heyeti okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Haftanın en temiz sınıfı 8-F olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçemizde büyük bir coşku ile kutladık. Törende şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Halk oyunları, modern dans gösterileri ve okul koromuz sahne aldı. 5. sınıflar kendi aralarında çeşitli yarışmalar yaptılar. Son olarak Beden Eğitimi öğretmenimiz gözetiminde parkur yarışmaları yapıldı. Törende emeği geçen öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm çocukların bayramını kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kortej yüyüşümüzü bando takımımız eşliğinde tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Çanakkale gezisine gitti.

Nis

Son yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz başarı belgelerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Haftanın en temiz sınıfı 5-B olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri iftar programında bir araya geldi.

Mrt

Haftanın en temiz sınıfı 5-F seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimize Gökkuşağı Koleji konferans salonunda Serkan DURU tarafından "Odaklan, Harekete Geç" semineri verildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

22. Dönem Bursa Milletvekili ve emekli matematik öğretmeni sayın Faruk Anbarcıoğlu'na okulumuz, okul müdürümüz ve kitabımız Geleceği Okuyan Kalemler-8 hakkında paylaştığı görüşleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Haftanın en temiz sınıfı 8-E olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Bursa Nilüfer İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Süzen ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Altınok 21 Mart Perşembe günü okulumuzu ziyarete geldiler. Okulumuzda incelemelerde bulundular. Okul Müdürü Engin Yazar'dan okulumuz hakkında bilgi aldılar. Okul müdürümüz Engin Yazar, okulumuzun Nilüfer ilçesinin en güzide kurumlarından biri olduğunu, ancak spor ve konferans salonuna acil ihtiyaç olduğunu belirtti.

Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretlerinden dolayı Meral Muammer Ağım Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimizde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Programımızın bir kısmını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.